Myllymuksut Oy
Etusivu Yritys Toimitusehdot Yhteystiedot Rekisteriseloste Kirjaudu/rekisteröidy Oma tilini Palaute Kassalle

AAA 

© Myllymuksut Oy 2004-2014

Sivuilla esiintyvien kuvien ja tekstien kopiointi ilman lupaamme on kielletty. Sivuston sisältö on suojattu Suomen tekijänoikeus- lain sekä kansainvälisten sopimusten mukaisesti.

 

Kypärämyssy, merinovilla
15.20EUR 
Vaihtoehdot:
  
Valitse koko:
Valitse väri:
Määrä:

Merinovillaisessa kypärämyssyssä ei pää palele eikä tule tuskastuttavan kuuma. Kypärämyssystä on moneksi, käytä liikkuessasi kypärän alla ja talvella päähineen kanssa.

Materiaali on hyvälaatuista merinovillaa jolla on hyvä hankauksenkesto eikä se nyppyynny helposti. 

Muksut® -kypärämyssy valmistetaan pehmoisesta ja joustavasta kotimaisesta interlock-neuloksesta. Kypärämyssyn malli on reilun pitkä ja se suojaa kaulan sekä niska -ja hartiaseutua hyvin talvipakkasilla. Villa sitoo itseensä kosteutta ja lämmittää, se on mitä oivallisin materiaali talven varusteisiin.

Luonnonkuituiset materiaalit soveltuvat hyvin herkällekin ja atooppiselle iholle. Villalaaduista pehmein merinovilla hengittää ja on iholle erittäin miellyttävä. Se on siis mitä oivallisin materiaali pikkuihmiselle eikä hiosta suurimmankaan sankarin ja prinsessan leikeissä.

Kiinnitä huomiota villavaatteidesi oikeanlaiseen hoitoon:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa villapesuohjelmalla, max. 30°C. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.

Nb 0-6kk
S-M 6-24kk
L-XL 24->kk

Materiaali 100% merinovilla

Valmistaja Myllymuksut Oy

Tuote on lisätty luetteloomme torstaina, 23. huhtikuuta, 2009.

Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu