Merinovillakerrasto Karita

99,50€
Valitse koko
Valitse väri
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Merinovillakerrasto on yksi syksyn ja talven parhaista hankinnoista, joka on koko kylmän kauden luottovaate. Naisten merinovilla kerrasto on sporttisen mallinen ja istuva. Housut ovat sivusaumattomat ja niissä on korkea vyötärö. Kerrasto sopii erinomaisesti myös pitkäselkäisille, koska merinovilla kerraston alaosa on korkeavyötäröinen ja paidassa on pitkähkö helma.

Kerrospukeutuminen kannattaa aina! Luonnonkuituiset materiaalit soveltuvat hyvin herkälle ja atooppiselle iholle. Villalaaduista pehmein, merinovilla, hengittää, ei hiosta ja on iholle erittäin lämmin ja miellyttävää. Villa imee kosteutta itseensä tuntumatta märältä.  Se on siis mitä oivallisin materiaali alusvaatetukseen, urheilukerrastoihin yms.

Alla kaavan mitat, joissa on otettu huomioon kankaan joustavuus. Todella joustavan kankaan vuoksi kannattaa valita omaa kokoa yksi koko pienempi, mikäli haluat että merinovilla kerrasto on tiukempi ja ihonmyötäinen.

Valmistaja Myllymuksut Oy

Koko

Rinnan-
ympärys

Pituus niska-helma

Housun 
sisämitta

Vyötärö-kuminauha

XS 78 cm  61 cm  75 cm 56 cm
S 83 cm  63 cm  76.5 cm 62 cm
M 88 cm  64 cm  78 cm 68 cm
L 97 cm  65.5 cm  80 cm 74 cm
XL 104 cm  67 cm  81.5 cm 80 cm
XXL 115 cm  68 cm  83.5 cm 86 cm
XXXL 125 cm  69 cm  83.5 cm 92 cm

 

Miisa Asikainen on ottanut meille kuvan, jossa hänellä on yllään XXL-kokoinen kerrasto.

Materiaali

  • 100% merinovilla


Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Kiinnitä huomiota villavaatteidesi oikeanlaiseen hoitoon:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa max. 40 °C villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.