Myllymuksut Oy
Etusivu Yritys Toimitusehdot Yhteystiedot Rekisteriseloste Kirjaudu/rekisteröidy Oma tilini Palaute Kassalle

AAA 

© Myllymuksut Oy 2004-2014

Sivuilla esiintyvien kuvien ja tekstien kopiointi ilman lupaamme on kielletty. Sivuston sisältö on suojattu Suomen tekijänoikeus- lain sekä kansainvälisten sopimusten mukaisesti.

 

Vaippapussi, pieni
12.00EUR 
Vaihtoehdot:
  
Valitse väri:
Määrä:

Muksut® vaippapussi on toimiva ja tehokas likavaippojen säilytysratkaisu!

Tarkan suunnittelun tuloksena kehitetty vaippapussi täyttää toimivan kestovaippailun vaatimukset: likaisen vaipan sujautat helposti pussiin, hajut pysyvät hyvin pussissa tarrakiinnityksen ja pussin muotoilun ansiosta ja likaiset vaipat kippaat helposti suoraan pesukoneeseen. Vaippapussissa on ripustusnauha. Pussia on helppo kantaa nauhasta ja saat pussin riippumaan esimerkiksi ovenkarmiin, naulakkoon tai kylpyhuoneen pyyhetelineeseen. Suuaukon tarrakiinnitys on tukeva ja pussi pysyy hyvin kiinni.

Tyhjentäessäsi pussin käännä pussin yläosa ja tarrakohdat nurinpäin, likaiset vaipat on helppo kipata koneeseen ja voit pestä pussin samalla. Vaippapussi on vahvaa 2 mil kosteussulkukangasta eli se pitää luotettavasti kosteuden sisällään. Pussia voit käyttää myös muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi jumppapussina tai vaikkapa uintiretken jälkeen uimavaatteille.

Pussin mitat ovat: korkeus 35 cm, alaosan leveys 35 cm ja suuaukon leveys 21 cm. Pussiin mahtuu noin neljä vaippaa eli esimerkiksi tarhapäivän vaipat. Tämä koko sopii hyvin myös kangassiteiden säilytykseen! Vaippapussiin mahtuvien vaippojen määrä riippuu vaippojen koosta ja lisäimujen määrästä.

Materiaali: Polyuretaanilaminoitu 100% polyester
Pesu 60°C, sallittu myös satunnainen 90°C, ei suositella rumpukuivausta, ei kloorivalkaisua 

Valmistaja: Myllymuksut Oy

Tuote on lisätty luetteloomme torstaina, 23. huhtikuuta, 2009.

Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu