Myllymuksut Oy
Etusivu Yritys Toimitusehdot Yhteystiedot Rekisteriseloste Kirjaudu/rekisteröidy Oma tilini Palaute Kassalle

AAA 

© Myllymuksut Oy 2004-2014

Sivuilla esiintyvien kuvien ja tekstien kopiointi ilman lupaamme on kielletty. Sivuston sisältö on suojattu Suomen tekijänoikeus- lain sekä kansainvälisten sopimusten mukaisesti.

 

Villahousut, pitkä puntti
24.90EUR 
Vaihtoehdot:
  
Valitse koko:
Valitse väri:
Määrä:

Muksut® villahousut ovat pehmoiset ja ohuet merinovillahousut.

Muksut® villahousut valmistetaan pehmoisesta ja joustavasta kotimaisesta merinovillaneuloksesta, joka imee jopa 30-40% painostaan tuntumatta silti kostealta. Merinovilla on pitkäkuituista ja se säilyttää pehmeytensä hyvin kehruussa. Merinovilla sopii siksi myös herkästi kutiaville.

Muksut villahousuja ei tarvitse pestä jokaisen käytön jälkeen. Hoidoksi riittää tuuletus, pese housut vasta kun niissä on näkyviä tahroja. Tahroihin voit käyttää sappisaippuaa. Älä kuivaa housuja auringonpaisteessa. Vaippakäytössä suosittelemme lanoliinikäsittelyä tehtäväksi noin 2-3 pesukerran välein.

Kiinnitä huomiota villavaatteidesi oikeanlaiseen hoitoon:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa villapesuohjelmalla. Kevy linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.

Koot:
Nb / 2-5kg, puntin sisäpituus 15 cm
S-M / 5-10kg, puntin sisäpituus 20 cm
L-XL / 10-15kg, puntin sisäpituus 27 cm 

Materiaali 100% merinovilla
Pesu käsin tai villapesuohjelmalla 40°C, ei rumpukuivausta
Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta

Valmistaja: Myllymuksut Oy

 

Tuote on lisätty luetteloomme keskiviikkona, 22. huhtikuuta, 2009.

Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu