Suomi (FI) English (EN) Svenska (SE) Deutsch (DE)

Bambuhousut, punainen

24.90 EUR7.47 EUR
Valitse koko:
Valitse väri:
Määrä
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Kivat bambuhousut leikkiin, käyttöön ja näyttöön!

Joustofroteiset bambuhousut Myllymuksujen väreissä. Koot vauvasta pilttiin ja koululaiseen saakka. Nämä ovat kivat, yhdistele oman makusi mukaan. Malli soveltuu niin päällivaatteeksi kuin vaikkapa talvipakkasilla huolehtimaan lapsen hyvästä olosta.

Bambua vaatteeksi

Bambukuitu on silkkisen pehmeätä, niinpä bambukangas on loistava valinta ihoa vasten olevaksi kankaaksi. Bambu siirtää kosteutta iholta haihduttaen kosteutta. Riippumattomien testien perusteella bambun on todettu säilyttävän luonnollisen antibakteerisuutensa koko kankaan elinkaaren ajan. Bambun on todistettu sitovan kosteutta erittäin hyvin, imukyvyltään se on 40 prosenttia puuvillaa tehokkaampi.

Bambukuidun rakenne on ontelomainen eli kankaaseen jää ilmatilaa, sen ansiosta bambukangas lämmittää kylmällä ja viilentää lämpimällä. Bambukangas on todella miellyttävä kangas ihoa vasten, joten siitä valmistuu vaatteita koko perheelle. Bambukankaan upeista käyttöominaisuuksista nauttii taatusti niin piltti kuin isompikin käyttäjä!

Bambu on yksi maapallon nopeimmin kasvavista kasveista, rikkaruohon kaltaisesti kasvava bambu on itsessään luomukasvi sen vuoksi, että se kasvaa ilman lannoitteita ja sen teollinen käsittely on ympäristöystävällistä. Bambukankaaseen käytetään viljeltyä bambua, joka kasvatetaan pääosin kiinalaisilla ekomaatiloilla. Bambu kuolee kukittuaan. Viljelty bambu ei ole pois pandan ravinnosta. Lisäksi bambu on yksi maapallon nopeimmin kasvavista kasveista. Kankaan voi kompostoida.

Myllymuksut suosittelee bambu-, hamppu- ja luomukankaita. Kokemuksemme perusteella arvostamme näiden erityiskankaiden ihoystävällisyyttä.

Valmistaja: Myllymuksut Oy


Koko


Vyötärö

Puntin
sisämitta

60 cm 52 cm 21 cm
70 cm 54 cm 26 cm
80 cm 58 cm 30 cm
90 cm 62 cm 35 cm
100 cm 64 cm 40 cm
110 cm 65 cm 45 cm
120 cm 66 cm 49 cm
130 cm 68 cm 55 cm
140 cm 69 cm 59 cm

Materiaali

  • 82% bambuviskoosi, 18% Polyester

Pesu 40-60°C, kuosittelu kosteana, ei rumpukuivausta, ei valkaisua

Paytrail