Suomi (FI) English (EN) Svenska (SE) Deutsch (DE)

Harkkahousu

19.50 EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00 EUR/kk
Valitse väri:
Määrä
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Muksut® harkkahousujen uloin kerros on kosteudenpitävää, joustavaa Pul-br kangasta, sisäpuolena valkaisematon puuvillacollege jossa lisäksi muotoonommeltu kaksinkertainen bambuhamppuinen kiinteä imuosa

Harkkahousut ovat hyvin pikkarimalliset ja ohuet, mutta pitävät hyvin yhdet pissat. Kastuessaan sisäpuolen puuvilla tuntuu märältä ja näin lapsi oppii tunnistamaan hätänsä nopeammin. Harkkahousut ovat myös hyvä varmistus päiväunille ja tilanteisiin missä lapsi ei ehdi nopeasti hädän tullessa vessaan. Sivuissa on kätevä kaksirivinen nepparikiinnitys, vahingon sattuessa kastuneet housut saa helposti sotkematta pois. Yksi koko joka soveltuu säätövaransa ansiosta eri-ikäisille kuivaksiopettelijoille!


Valmistaja: Myllymuksut Oy

Materiaali ulkopinta

  • 100% polyuretaanilaminoitu polyester

Materiaalit imuosa

  • 48% bambuviskoosi, 24% puuvilla, polyester 18%

Materiaali sisäpinta

  • 100% puuvilla, valkaisematon


Pesu 60°C, satunnainen keittopesu sallittu, ei suositella rumpukuivausta
Käytä pesuainetta jossa on saippuaa alle 5%. Huuhteluaineen käyttö heikentää vaipan imukykyä. Voit lorauttaa halutessasi etikkaa viimeisen huuhteluveden mukaan, se desinfioi vaippoja ja pitää ne pehmeinä.

Paytrail