Suomi (FI) English (EN) Svenska (SE) Deutsch (DE)

Imetystyyny

65.00 EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00 EUR/kk
Valitse väri:
Määrä
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Muksut® Imetystyyny on oivallinen ja monikäyttöinen vyötärön ympärille aseteltava tyyny. 

Tyyny antaa erinomaisen tuen ja helpottaa mukavan ja rentoutuneen imetysasennon löytämistä. Kun vauvasi on oikeassa asennossa, ruokintahetkestä tulee miellyttävä molemmille. Imetystyyny sopii myös pulloruokintaan.

Imetystyynyä voi käyttää myös loppuraskauden uniongelmiin. Tyyny tukee kyljellään nukkuvia, auttaa unensaannissa sekä helpottaa selkävaivoja.

Tämä tyyny on koko perheen suosikki, isommat lapset loikoilevat mielellään tyynyn kanssa. Tyylikäs ulkonäkö ja materiaali tekevät tyynystä hauskasti myös sisustukseen sopivan! 

Tyynyn ulkopinnan materiaalina on pehmoinen velour, joka on laminoitu sisäpuolelta kosteutta pitäväksi. Ulkopinnasta pienet puklut on helposti pyyhkäistävissä puhtaaksi kostealla rievulla. Ulkopinnan materiaali pitää kosteuden ja näin ollen sisätyyny säilyy puhtaana.

Tyynyssä on pesua varten irroitettava päällinen ja tarvittaessa sisätyynynkin voi pestä koneessa. Imetystyynyn täytteenä on kotimainen ylellisen pehmeä pallokuitu. Allergia– ja paloturvallinen pallokuitu on käytössä erittäin kimmoisa ja kestävä.

Valmistaja Myllymuksut Oy

Materiaali ulkopinta

  • 80% puuvilla, 20% polyester
  • Kankaan nurjalla puolella polyuretaanilaminointi

Sisätyyny

  • 100% polyester
  • Paloturvallinen, syttyvyysluokka 2

Pesu 40-60°C, kevyt linkous pesupussissa sallittu. Käytä pesuainetta vain 1/3 normaali pesuainemäärästä.

Paytrail