Suomi (FI) English (EN) Svenska (SE) Deutsch (DE)

Tee-se-itse -tarvikepaketti, kangassiteet

21.90 EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00 EUR/kk
Myllymuksut Design:
Määrä
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Tee-se-itse -sidepakettimme sisältää hyvät ohjeet, kaavat ja kaikki tarvikkeet 2 pikkuhousunsuojan, 2 päiväsiteen ja yhden yösiteen tekemiseen.

Tarvikepaketissa on kaavat pikkuhousunsuojalle, päivä- ja yösiteelle. Valitset vain mitä kokoisia siteitä haluat ommella ja tartut tuumasta toimeen – erittäin selkeiden ohjeiden avulla onnistut varmasti! Paketti sisältää valintasi mukaan punaista tai ruskeata bambukangasta tai luomukangasta.

Bambukankaiden kuosit vaihtelevat. Siteiden kiinnitykseen on Aplix-tarranauhaa. Imumateriaalina on Myllymuksujen bambuhamppufleece, ulkopuolen materiaalina valkaisematonta puuvillacollegea. Paketti sisältää kaiken tarvittavan, tarvitset lisäksi vain ompelukoneen ja langat. Selkeiden ohjeiden lisäksi havainnollistavat kuvat ohjaavat sinut läpi jokaisen työvaiheen. Kaavat ovat Myllymuksujen suunnittelemia ja toteuttamia. Ne poikkeavat Maijat-kangassiteista.

HUOM! Kaavat, ohjeet ja kokonaisuus on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön eikä niitä saa kopioida muuhun tarkoitukseen. Kaikenlainen kopiointi muuhun kuin yksityiskäyttöön on ehdottomasti kielletty.

Paytrail