Jujuna Kaava: Lasten hameet

16,90€
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Suloiset lasten hameet joustavalle trikoolle.

Kaavapaketti kätkee sisälleen 10 erilaista lasten hameen kaavaa. Pitkää ja pätkää, hulmuavia helmoja sekä ihonmyötäisempää mallia.

Candy Bar = Upea kolmen röyhelön hame. Kaikki röyhelöt täyskelloja, jotka pyörivät upeasti mukana. Vyötäröllä leveä kaitale ja kuminauha. Polvipituinen malli.

Soft Ice = Hieman a-linjainen perus hame. Vyötäröllä leveä kaitale ja kuminauha. Polvipituinen malli.

Bubblegum = Pallohelmainen hame. Tässä mallissa on vähemmän runsautta helmassa. Vyötäröllä leveä kaitale ja kuminauha. Polvipituinen malli.

Sweet Bubblegum = Pallohelmainen hame, jossa päälliosa tehty täyskellohelmasta. Tässä mallissa on paljon runsautta helmassa. Vyötäröllä leveä kaitale ja kuminauha. Polvipituinen malli.

Cotton Candy = Maxipituinen hame, joka on takaa pidempi. Mallissa on runsas helma. Vyötäröllä leveä kaitale ja kuminauha.

Sweet Lollipop = Upea röyhelö hame. Mallissa leikkaus edessä ja takana. Saumaan on upotettu täyskello röyhelö, joka pyörii upeasti mukana. Vyötäröllä leveä kaitale ja kuminauha. Polvipituinen malli.

Popcorn = Helppo, nopea ja simppeli perus hame. Vyötäröllä leveä kaitale ja kuminauha. Nilkkapituinen kapea malli.

Salted Popcorn = Helppo, nopea ja simppeli perus hame. Vyötäröllä leveä kaitale ja kuminauha. Polvipituinen malli.

Lollipop = Polvipituinen hame, jossa molemmat sivusaumat rypytetty. Vyötäröllä leveä kaitale ja kuminauha. Polvipituinen malli.

Ice Cream = Kietasumallinen maxihame. Vyötäröllä leveä kaitale ja kuminauha.