Jujuna Kaava: Naisten anorakit

19,90€
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Jujuna Naisten anorakit kaavapaketti sisältää 4 erilaista mallia, koot 32-56

Kaavassa on suorat sivusaumat ja reilusti väljyyttä. Kaulaa ja niskaa lämmittää merinovillasta tehty tuubikaulus, joka on ommeltu vuorin pääntielle kiinni.

Voit valita jättikokoisen hupun, joka on korkea edestä tai hupun sijaan korkean kauluksen. Molemmissa vaihtoehdoissa on nyörikiristyksen mahdollisuus.

Kaavapaketin mallit:

Green Leaves = Hupullinen anorakki, jossa iso tasku sekä tuubikaulus. Huppu on edestä korkean mallinen ja suojaa näin kaulaa tuulelta ja tuiskulta. Malli on väljä ja suoran mallinen sekä kokonaan vuoritettu. Hupussa ja helmassa kiristys mahdollisuus.

Spring Days = Kauluksellinen anorakki, jossa iso tasku sekä tuubikaulus. Mallissa on poikkileikkaus etu-, taka- ja hihakappaleissa. Saumoihin saa kätevästi laitettua heijastavaa terenauhaa. Malli on väljä ja suoran mallinen sekä kokonaan vuoritettu. Kauluksessa ja helmassa kiristys mahdollisuus.

Spring Wind = Hupullinen anorakki, jossa iso tasku sekä tuubikaulus. Huppu on edestä korkean mallinen ja suojaa näin kaulaa tuulelta ja tuiskulta. Mallissa on poikkileikkaus etu-, taka- ja hihakappaleissa. Saumoihin saa kätevästi laitettua heijastavaa terenauhaa. Malli on väljä ja suoran mallinen sekä kokonaan vuoritettu. Hupussa ja helmassa kiristys mahdollisuus.

Sunlight = Kauluksellinen anorakki, jossa iso tasku sekä tuubikaulus. Malli on väljä ja suoran mallinen sekä kokonaan vuoritettu. Kauluksessa ja helmassa kiristys mahdollisuus.

  

HUOM! Kaavat ja ohjeet on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön eikä niitä saa kopioida muuhun tarkoitukseen. Kaikenlainen kopiointi muuhun kuin yksityiskäyttöön on ehdottomasti kielletty.