Jujuna Kaava: Vauvan raglanbodyt

16,90€
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Vauvojen raglanbody kaava, koot 62-98 cm

Kaavapaketti sisältää 6 erilaista pitkähihaista unisex-mallista body kaavaa, jotka sopivat joustaville neuloksille/trikookankaille. Kaavapaketin mukana saat yksityiskohtaiset ompeluohjeet ja ohjeen siitä, kuinka saat muokattua kaavan sopimaan esimerkiksi merinovillalle tai lyhythihaiseksi bodyksi.

Just Basic Raglan = Vauvan raglanhihainen bodykaava. Bodyssa on pitkät hihat ja resorit hihansuissa. Pääntie on huoliteltu kaksinkertaisella resorikaitaleella, jonka ansiosta pääntie joustaa todella hyvin. Bodyn haarassa on kaksi nepparia. Tämä malli sopii hyvin printtikankaille. Ompeluohjeen mukana on vinkki, jolla saat tehtyä raglansaumaan nepparilistan. Saat bodyn pääntietä tällä avarammaksi.

Cuddling Cupcake = Vauvan raglanhihainen bodykaava, jossa yksityiskohtana poimutettu (rypytetty) sauma etukappaleessa. Bodyssa on pitkät hihat ja resorit hihansuissa. Pääntie on huoliteltu kaksinkertaisella resorikaitaleella, jonka ansiosta pääntie joustaa todella hyvin. Bodyn haarassa on kaksi nepparia.

Tiny Ruffles = Vauvan raglanhihainen bodykaava, jossa yksityiskohtana poimutetut (rypytetty) röyhelöt molemmissa hihakappaleissa. Malli pääsee oikeuksiin, kun teet sen yksivärisestä kankaasta. Kahteen osaan halkaistu etukappale ja rypytys. Bodyssa on pitkät hihat ja resorit hihansuissa. Pääntie on huoliteltu kaksinkertaisella resorikaitaleella, jonka ansiosta pääntie joustaa todella hyvin. Bodyn haarassa on kaksi nepparia.

Tiny Bear = Vauvan raglanhihainen bodykaava, jossa yksityiskohtana söpöt nallenkorvat. Nallenkorvat on ommeltu sauman väliin. Bodyssa on pitkät hihat ja resorit hihansuissa. Pääntie on huoliteltu kaksinkertaisella resorikaitaleella, jonka ansiosta pääntie joustaa todella hyvin. Bodyn haarassa on kaksi nepparia.

Pastel Blocks = Vauvan raglanhihainen bodykaava, jossa yksityiskohtana kolmeen osaan halkaistu etukappale. Tämä malli sopii mitä parhaiten pienten tilkkujen hyötykäyttöön! Bodyssa on pitkät hihat ja resorit hihansuissa. Pääntie on huoliteltu kaksinkertaisella resorikaitaleella, jonka ansiosta pääntie joustaa todella hyvin. Bodyn haarassa on kaksi nepparia.

Kaavaa suositellaan jo aiemmin ompelua harrastaneille ja perusasiat osaaville.

HUOM! Kaavat ja ohjeet on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön eikä niitä saa kopioida muuhun tarkoitukseen. Kaikenlainen kopiointi muuhun kuin yksityiskäyttöön on ehdottomasti kielletty.

Valmistaja Jujuna