Jujuna Kaava: Lovely Curves

22,90€
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Naisten Lovely Curves mekkokaava, koot 32-56.

Tämä kaava on tarkoitettu joustamattomille kankaille, kuten esimerkiksi pellavalle.

Älä muuta vartaloasi, muuta kaavaa! Mekkokaavan mukana kuvalliset ompelu- ja kaavan muokkaus ohjeet. Lovely Curves naisten mekkokaavat on suunniteltu rintaville ja/tai leveä lanteisille naisille.  Kaavojen erityinen piirre löytyy kolmesta eri kokoisesta etukappaleesta, jotka ovat erotettu A-, B- ja C-kirjaimilla. Etukappaleiden erot löytyvät rinnanympäryksen kohdalta. Rinnoille on enemmän tilaa, vaikka kaava pysyy muutoin lähes samanlaisena.

Lovely Curves naisten mekkokaavoilla voit tehdä kauniin napillisen-, hihallisen tai hihattoman version. Malliksi on valittu klassinen A-linjainen mekko, joka on rinnan kohdalta istuva ja laskeutuu väljästi vyötäröltä lantiolle. Malli sopii monelle vartalotyypille hyvin, muistutti muotosi kurvikasta tiimalasia, pyöreää omenaa/päärynää tai leveä harteista y-vartaloa.

Naisten mekoissa on wieniläisleikkaus, joka kulkee olalta aina helmaan asti. Tämän leikkauksen avulla saat muokattua kaavaa helpommin. Voit lisätä tai poistaa senttejä vyötäröltä, lantiolta, rinnan ylä tai alapuolelta. Pääset käsiksi juuri niihin kohtiin, joissa omat haasteesi kaavojen kanssa on, koskematta kädentiehen tai hihaan. Kaavoihin on merkitty vyötärön-, ylä- ja alalantion linjat.

Ohjeiden avulla saat mitoitettua nämä kohdat juuri sinun vartalollesi sopivaksi. Materiaaliksi Lovely Curves naisten mekkokaavoihin sopii kudottu (joustamaton) puuvilla, pellava sekä viskoosi. Kankaan suositeltu neliöpaino 120-200 g. Mallikuvien mekoissa on käytetty palttinasidoksista puuvillaa sekä ohutta farkkukangasta.

Kokoina kaavoissa tutut 32-56. Kaavan mukana toimitetaan kuvalliset ompelu- ja kaavan muokkaus ohjeet. Ohje on painettu neliväripainatuksella vihkomuotoon. Mallin päällä koko 42B (mallin ry: 99 cm, vy 78 cm ja ly 105 cm)

Kaava-arkilta löytyy monta eri variaatiota mekoista. Kaavaa suositellaan jo aiemmin ompelua harrastaneille ja perusasiat osaaville.

HUOM! Kaavat ja ohjeet on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön eikä niitä saa kopioida muuhun tarkoitukseen. Kaikenlainen kopiointi muuhun kuin yksityiskäyttöön on ehdottomasti kielletty.

Valmistaja Jujuna 

 

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös