Suomi (FI) English (EN) Svenska (SE) Deutsch (DE)

Kiamilla Imetyspaita, Cosmos

59.80 EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00 EUR/kk
Valitse koko:
Valitse väri:
Määrä
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Kauniisti laskeutuva  Maijat® Kiamilla-imetyspaita on ihanan pehmeä päällä ja imettäminen sujuu kätevästi ja helposti keskellä arjen askareita. Paidan alakappaleen yläosassa on joustonauha, jonka ansiosta yläreuna ei valahda kovassakaan käytössä. Maijat® imetyspaidat valmistetaan laadukkaasta Tencel (Lyocell) trikoosta. 

Tencel on luonnonmateriaaleista valmistettu silkkisen pehmeä kuitu. Tencelistä valmistetut kankaat sopivat erityisen hyvin herkkäihoisille kuidun sileän rakenteen ansiosta. Tencel-trikoo pysyy pehmeänä narukuivatuksessa, se ei rypisty helposti  ja laskeutuu kauniisti. Tencel ei tarjoa kasvualustaa bakteereille ja se on biologisesti hajoavaa. Tencel-kuidut valmistetaan eukalyptuspuusta, ja viljely ei tuhlaa vettä tai vaadi torjunta-aineita. Kankaantekoprosessissa käytettävät kemikaalit voidaan myös käyttää 99% uudestaan tehden Tencelistä todella ympäristöystävällisen valinnan.

Valmistaja Myllymuksut Oy

Koko Rinnan-ympärys Pituus niska-helma
XS 88 cm 70 cm
S 93 cm 70 cm
M 99 cm 71 cm
L 104 cm 71 cm
XL 112 cm 72 cm
XXL 119 cm 73 cm
XXXL 124 cm 73 cm

Materiaali

  • 95% lyocell, 5% elastaani

Pesu 60°C, ei suositella rumpukuivausta, ei kloorivalkaisua

Paytrail