Merinovillapoolo Jenny

85,90€
Valitse koko
Valitse väri
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Naisten Jenny villapoolo on ajaton ja laadukas lisä vaatekaappisi aikaa kestävään valikoimaan. Tässä poolopaidassa nautit merinovillan upeista ominaisuuksista tyylikkäästi ja lämpimästi sesongista toiseen. Merinovillapoolo on valmistettu kutittamattomasta pehmeästä ja joustavasta neuloksesta.

Luonnonkuituiset materiaalit soveltuvat hyvin herkällekin ja atooppiselle iholle. Villalaaduista pehmein, merinovilla hengittää ja on iholle erittäin miellyttävä. Villa sitoo itseensä kosteutta ja lämmittää, se on mitä oivallisin materiaali talven varusteisiin.

Jenny merinovillapoolot ommellaan omassa ompelimossamme Juupajoella.

(Kaavan mitat alla. Huomaa, että kangas on todella joustavaa)


Koko
Kainalo-kainalo Pituus olka-helma
XS 37 cm 75 cm
S 40 cm 77,5 cm
M 43 cm 79 cm
L 46 cm 81 cm
XL 49 cm 82,5 cm
XXL 52 cm 84 cm
XXXL 55 cm 86 cm

Materiaali

  • 100% merinovilla


Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Kiinnitä huomiota villavaatteidesi oikeanlaiseen hoitoon:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa max. 40 °C villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.