Merinovillahaalari Halla 130-140 cm

92,90€
Myllymuksut Design
Valitse koko
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Muksut Halla merinovillahaalari, jonka päälle pukemista lapset rakastavat!  Kylmien kelien ihanteellinen ja helppo välivaate.

Luonnonkuituiset materiaalit soveltuvat hyvin herkällekin ja atooppiselle iholle. Vetoketjun metalliosa on suojattu niin, ettei se osu lapsen ihoon. Villalaaduista pehmein, merinovilla, hengittää ja on iholle erittäin miellyttävä. Se on siis mitä oivallisin materiaali pikkuihmiselle, ei hiosta eikä kutita suurimmankaan sankarin tai söpöimmänkään prinsessan leikeissä.

Muksut villahaalarin yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä. Pitkät, käännettävät resorit hihansuissa ja punteissa takaavat haalarin pitkän käyttöiän. Haalarissa on korkea resorikaulus, minkä vuoksi erillistä kauluria ei tarvita ja kaula pysyy aina suojattuna.

Myllymuksut valmistuttaa merinovillakankaat itse. Myllymuksujen vaatteiden kankaat valmistetaan, värjätään ja viimeistellään Suomessa. Tämä tarkoittaa taattua turvallisuutta. Jos emmit kahden koon välillä niin ota pienempi. Haalarit ovat väljää mitoitusta.

Valmistaja Myllymuksut Oy


Koko
Pituus niska-haara Puntin sisämitta
50 cm 36 cm 22 cm
60 cm 39 cm 27 cm
70 cm 42 cm 33 cm
80 cm 45 cm 39 cm
90 cm 48 cm 45 cm
100 cm 51 cm 51 cm
110 cm  54 cm 56 cm
120 cm 57 cm 62 cm
130 cm 60 cm 68 cm
140 cm 63 cm 74 cm

Materiaali

  • 100% merinovilla


Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Kiinnitä huomiota villavaatteidesi oikeanlaiseen hoitoon:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa max. 30°C villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.