Merinovillaneulos, ohut

Minimitilausmäärä 5 kpl 14,25€ / (28,50€ / 1 m)
Valitse väri
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Erittäin joustava ja ohut merinovilla-rib neule. Pehmeä ja hengittävä resorineulos on erinomainen mm. alusasuihin ja asusteisiin. Se lämmittää ja imee kosteutta pysyen kuivan sekä lämpimän tuntuisena. 

Langat ovat Öko-Tex -sertifioituja, mikä takaa, että tuotteessa ei ole terveydelle haitallisia ainejäämiä.

Tilausyksikkö 10 cm = 1 kpl. Halutessasi esim. 60 cm kangasta, lisää ostoskoriin 6 kpl. Kangas toimitetaan aina yhtenä palana. 


Valmistuttaja: Myllymuksut Oy

 

Materiaali

  • 100% merinovilla
  • Leveys 150 cm
  • Neliöpaino 160 g/m²


Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Kiinnitä huomiota villavaatteidesi oikeanlaiseen hoitoon:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa max. 30 °C villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.