Merinovillalapaset Saana

25,90€
Myllymuksut Design
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Saana-lapaset ovat aikuisten lapasista ne pienemmät. Koko sopii useimmille naisille ja nuorille aikuisille.

Pehmeät, kaksinkertaisesta merinovillasta valmistetut merinolapaset pitävät lämpimänä niin lumikolauksen kuin kävelylenkinkin aikana. Merinovillaneulos ei kutita ja se pysyy kosteanakin lämpimänä. Lapaset ovat kaksipuoleiset, voit siis kääntää ne ympäri halutessasi. Myös varsi on käännettävä. Voit pitää sitä myös suorana ja näin saada lapasiin lisäpituutta lämmittämään rannetta. Kuviollisissa lapasissa toinen puoli on aina yksivärinen. Nurjan puolen väri saattaa olla joko luonnonvalkoinen, tai sitten hansikkaan värinen.

Merinolapasten malli on pitkä ja se sujahtaakin helposti takin hihansuun alle. Lapasissa on ranteessa piiloon ommeltu pehmeä ja joustava elastaaninauha, jonka ansioista tumput pysyvät hyvin paikoillaan. 

Hengittävän materiaalin ansiosta näissä ei kädet hikoile ostosreissuilla eikä automatkoilla.

Merinovillalapaset ommellaan omassa ompelimossamme Juupajoella Mulesing-free vapaasta merinovillasta. Valikoimassamme on myös suurikäsisille ja miehille oma merinovillalapanen Halti.

Rescue-tuote: Tämän tuotteen materiaalit on pelastettu hävikiltä, eli niitä varten ei ole teetetty kankaita vaan materiaali on saatu kerättyä muun tuotannon leikkuun ylijäämästä.

Valmistaja Myllymuksut Oy

Materiaali

  • 100% merinovilla


Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Kiinnitä huomiota villavaatteidesi oikeanlaiseen hoitoon:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa max. 40 °C villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.