Kantoreppu

129,80€
Valitse väri
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Myllymuksujen valikoimassa nyt yksityiskohtia myöten tarkoin harkittu ja käytännössä testattu Muksut® –kantoreppu! Reppu on suunniteltu erilaisiin kantotarpeisiin, erikokoisille kantajille ja erikokoisille kannettaville. Levitettävät olkaimet ovat täysin uusi innovatiivinen ratkaisu. Niiden ansiosta lapsen paino jakaantuu tasaisesti ja vähentää kantajan fyysistä rasitusta, näin repun käyttäminen on erityisen mukavaa. Reppu taittuu säilytyksessä ja kuljetuksessa pieneen tilaan ja sitä onkin helppo kuljettaa mukana.

Muksut® -kantoreppu soveltuu käytettäväksi aina vastasyntyneestä leikki-ikäiseen saakka. Kantorepussa lähellä aikuista lapsi kokee olonsa turvalliseksi ja kantajan kädet jäävät vapaiksi muihin askareisiin. Myös liikkuminen eri paikoissa on vaivatonta. Repun ergonomian ansiosta kantaminen on miellyttävää ja monipuolisilla säädöillä saat siitä juuri itsellesi sopivan.

Muksut® -kantoreppu on täysin suomalainen tuote suunnittelusta valmistukseen. Repun erikoisuutena ovat innovatiiviset olkaimet, joita voit käyttää tavallisten repun olkainten tapaan tai levitettynä, jolloin lapsen paino jakautuu tasaisesti. Muksut -kantorepussa yhdistyvätkin kantorepun ja kantoliinan parhaat puolet; repun helppous ja nopeus sekä kantoliinan mukavuus levitettävien olkaimien ansiosta. Olkaimia voi käyttää mielesi mukaan joko suorina tai ristissä.

Muksut® –kantorepulla voit kantaa lasta edessä rinnallasi, takana selässäsi tai lonkalla. Lonkalla kannettaessa lapsi näkee hyvin eteenpäin ja viihtyy mukana kotitöissä tai kauppareissulla.

Muksut® –kantorepussa lapsen asento on ergonomisesti oikea. Kun lasta kannetaan pystyssä, oikea asento on selkä pyöreänä ja jalat sammakkoasennossa; polvet ovat takapuolta ylempänä ja lapsen peppu on samalla korkeudella kantajan navan kanssa. Muksut® –kantoreppu on ergonominen myös kantajalle; lapsen paino jakautuu tasaisesti lantiolle ja hartioille, eikä lapsen kantaminen muuta kantajan painopistettä, jolloin tasapaino on helppo säilyttää metsäpolullakin.

Repun mukana toimitetaan irrotettava pääntuki lapselle. Pehmeän trikoisen tuen voi nostaa tukemaan nukkuvan lapsen päätä sekä suojaamaan auringolta ja tuulelta. Pääntuki on saatavana iloisissa persoonallisissa kuoseissa, joita ei tarvitse piilotella. Pääntuki kulkee kätevästi kiinnitettynä reppuun. Halutessasi voi myös irrottaa sen kokonaan.

Tutustu repun mukana toimitettavaan käyttöohjeeseen huolellisesti. Käyttöohjeet myös täällä. 

Valmistaja Myllymuksut Oy

Materiaali

  • 100% puuvilla

Pyyhi kevyt lika kostealla liinalla. Pese koneessa vain tarvittaessa. Kiinnitä soljet toisiinsa ennen pesua. Älä silitä lantiovyötä.