Suomi (FI) English (EN) Svenska (SE) Deutsch (DE)

Onni, Vauvamyssy

21.90 EUR10.95 EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00 EUR/kk
Valitse koko:
Valitse väri:
Määrä
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Perinteinen välttämättömyys parhaasta materiaalista. Malliltaan myssy on mitä parhain keskoselle tai vastasyntyneelle!

Myssyssä on litteät, painamattomat saumat ja leuan alle solmittavat nauhat. Merinovillaneulos joustaa ja istuu siten hyvin vauvan päähän. 

Villalaaduista pehmein, merinovilla, hengittää ja on iholle erittäin miellyttävä. Luonnonkuituiset materiaalit soveltuvat hyvin herkällekin ja atooppiselle iholle. Se on siis mitä oivallisin materiaali pikkuihmiselle, merinovilla lämmittää talvella ja viilentää kesällä.

Koko:
Nb 0-6kk päänympärys 40 cm

Valmistaja Myllymuksut Oy

Materiaali

  • 100% merinovilla


Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Kiinnitä huomiota villavaatteidesi oikeanlaiseen hoitoon:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa max. 40 °C villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.

Paytrail