Kuukautisalushousut Teen Night 3kpl

85,90€
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Mukava kolmen menkkapikkarin setti teinille yökäyttöön sekä runsaaseen vuoroon. Paketissa on yksi Scarlet-kukkakuosinen, yksi viininpunainen ja yksi musta kuukautisalushousu.

Teen-menkkapikkarit ovat miellyttävä ja huomaamaton vaihtoehto nuorelle, myös ensimmäisiin kuukautisiin. Kun varmuus ja helppous on valttia, kuukautisalushousut eli menkkapikkarit tulevat avuksi! 

Kuukautisalushousujen imukyky on reilusti suurempi kuin parhaimpienkaan kertakäyttöisten terveyssiteiden, eli näitä ei tarvitse vaihtaa kesken päivän, ja niillä voi nukkua koko yön yli.

Menkkapikkarit on valmistettu ekologisesta ja iholla miellyttävän tuntuisesta Tencel-trikoosta. Haara-osassa on ihoa vasten pehmeää ja hengittävää bambuneulosta. Luonnonmateriaaleista valmistetun imukerroksen alla luotettava, kosteutta pitävä ja kahisematon kosteussulku. Tämä on todellinen zero-waste tuote, joka on suunniteltu helpottamaan elämää!

Tässä erityisesti yökäyttöön ja runsaaseen vuotoon suunnitellussa mallissa on pitkä ja kattava imuosa ja korkeampi vyötärö kuin päiväkäyttöön suunnitellussa Day-mallissa

Ommeltu rakkaudella Juupajoella omassa ompelimossamme.

 

Koko EU-koko Käyttäjän lantionympärys
Teen 150 cm ~70-80 cm

 

Materiaali housu

  • 92% tencel lyocell 8% elastaani

Materiaali haarakiila

  • 82% bambuviskoosi, 18% polyester 

Materiaali imukerros

  • 48% bambu, 24% puuvilla, 18% polyester, 10% hamppu

Materiaali kosteussulku

  • 100% polyester, polyuretaanilaminoitu

Materiaali vyötärön elastaaninauha

  • 100% elastaani (ei sisällä kumia)


Pesu 40-60°C, kuosittelu kosteana, ei rumpukuivausta, ei valkaisua

Esipesu ennen käyttöä. Housuja ei tarvitse vaihtaa kesken päivän normaalilla vuodolla. Käytön jälkeen huuhtele viileällä vedellä. Pese muun samanvärisen pyykin kanssa. Ei huuhteluainetta. Kuivaa nurinpäin.

Hygieniatuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.