Unipussi Nyytti

54,90€
Myllymuksut Design
Valitse koko
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Pehmeästä bambupuuvillasta valmistettu unipussi käännettävillä hihoilla. Vaippa ja unipussi riittävät pienelle uneksijalle, tämän kanssa ei tarvita paitaa tai bodya.

Muksut bambuinen unipussi on pehmeä valinta lapsellesi. Suomessa valmistettu bambupuuvillaneulos on mitä mukavin käyttöominaisuuksiltaan. Pehmoistakin pehmoisempi bambuinen unipussi auttaa lastasi nukkumaan keskeytyksetöntä unta. Unipussi muistuttaa kapaloa ja rauhoittaa vauvan. Pussi pitää pienet jalat lämpimänä eikä myöskään ole vaaraa, että jalat joutuisivat pinnasängyn pinnojen väliin. 

Unipussin hihat on suunniteltu monikäyttöisiksi. Hihansuu on riittävän joustava ja leveä, jotta käännettynäkään se ei paina lapsesi käsivartta. Kirjekuori-muotoinen kaula-aukko on mukavan joustava eikä paina lasta, lisäksi unipussi on helppo pukea lapselle. Piiloon ommeltu joustonauha pitää kaula-aukon oikean muotoisena eikä kaula-aukko venähdä. Pussin alahelma suljetaan neppikiinnityksellä. Unipussi riittää sellaisenaan lapsen vaatteeksi, hihallisen pussin kanssa ei lapselle tarvitse pukea paitaa tai bodya pussin alle. Pelkkä vaippa riittää!

Yöaikaan vauvan syöttäminen sujuu usein heräämättä. Vauva ei välttämättä havahdu täysin hereille lämpötilan pussin sisällä pysyessä kokoajan samana. Unipussi on myös oivallinen matkakumppani; ota vauvalle mukaan oma turvallinen unipussi ja näin nukahtaminen vieraassa paikassa helpottuu. Unipussin suunnittelussa pääpaino on ollut käyttömukavuudella ja turvallisuudella. Sivusaumat on ommeltu ohuiksi, ne eivät paina lasta eivätkä siten häiritse unta.

Valmistaja Myllymuksut Oy


Koko

Pituus niska-helma

0-6 kk 67 cm
6-18 kk 76 cm

Materiaali

  • 53% bambuviskoosi 47% puuvilla

Pesu 40-60°C, kuosittelu kosteana, ei rumpukuivausta, ei valkaisua