Vaippapussi, pieni

12.90 EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00 EUR/kk
Valitse väri:
Määrä
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Muksut® vaippapussi on toimiva ja tehokas likavaippojen säilytysratkaisu!

Tarkan suunnittelun tuloksena kehitetty vaippapussi täyttää toimivan kestovaippailun vaatimukset: likaisen vaipan sujautat helposti pussiin, hajut pysyvät hyvin pussissa tarrakiinnityksen ja pussin muotoilun ansiosta ja likaiset vaipat kippaat helposti suoraan pesukoneeseen. Vaippapussissa on ripustusnauha. Pussia on helppo kantaa nauhasta ja saat pussin riippumaan esimerkiksi ovenkarmiin, naulakkoon tai kylpyhuoneen pyyhetelineeseen. Suuaukon tarrakiinnitys on tukeva ja pussi pysyy hyvin kiinni.

Tyhjentäessäsi pussin käännä pussin yläosa ja tarrakohdat nurinpäin, likaiset vaipat on helppo kipata koneeseen ja voit pestä pussin samalla. Vaippapussi on kosteussulkukangasta eli se pitää luotettavasti kosteuden sisällään. Pussia voit käyttää myös muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi jumppapussina tai vaikkapa uintiretken jälkeen uimavaatteille.

Pussin mitat ovat: korkeus 35 cm, alaosan leveys 35 cm ja suuaukon leveys 21 cm. Pussiin mahtuu noin neljä vaippaa eli esimerkiksi tarhapäivän vaipat. Tämä koko sopii hyvin myös kangassiteiden säilytykseen! Vaippapussiin mahtuvien vaippojen määrä riippuu vaippojen koosta ja lisäimujen määrästä.

Valmistaja: Myllymuksut Oy

Materiaali

  • 100% polyester, polyuretaanilaminoitu

Pesu 60°C, sallittu myös satunnainen 90°C, ei suositella rumpukuivausta, ei kloorivalkaisua

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös:

Pesupussi, iso8.90 EUR
Toimitusehdot| Palaute| Yritysasiakkaat Kirjaudu / Rekisteröidy
+358 (0) 45-671 1003 | info@myllymuksut.com | Kopsamontie 190, 35540 Juupajoki, Finland | facebook.com/myllymuksut

Vaihda mobiiliversioon