Suomi (FI) English (EN) Svenska (SE) Deutsch (DE)

Villahousut, merinovilla

41.90 EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00 EUR/kk
Valitse koko:
Valitse väri:
Määrä
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Perinteiset villahousut eivät juuri esittelyjä kaipaa! Nämä kuuluvat pakkaskelien parhaimpiin alusasujen valintoihin.

Luonnonkuituiset materiaalit soveltuvat hyvin herkälle ja atooppiselle iholle. Villalaaduista pehmein, merinovilla, hengittää, ei hiosta ja on iholle erittäin lämmin ja miellyttävä. Villa imee kosteutta itseensä tuntumatta märältä.  Se on siis mitä oivallisin materiaali alusvaatetukseen, urheilukerrastoihin yms.

Sivusaumattomissa villahousuissa haarakiila on kaksinkertainen, eivätkä litteät saumat paina.

Valmistaja: Myllymuksut Oy

Koko Lantio Sivupituus

XS

58 cm 48 cm
S 65 cm 49 cm
M 71 cm 49,5 cm
L 78 cm 50 cm
XL 84 cm 51 cm
XXL 90 cm 52 cm

Materiaali

  • 100% merinovilla


Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Kiinnitä huomiota villavaatteidesi oikeanlaiseen hoitoon:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa max. 40 °C villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.

Paytrail