Suomi (FI) English (EN) Svenska (SE) Deutsch (DE)

Viviika Odotuspaita / Imetyspaita

56.90 EUR
Jaa maksu osiin alk. 9.00 EUR/kk
Valitse koko:
Valitse väri:
Määrä
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Kauniisti laskeutuva odotusajan tunikamallinen Maijat® äitiyspaita on ihanan pehmeä päällä. Paidassa on tyylikäs vinohelma ja rypytys miehustassa ja hihansuissa. Paita on suunniteltu sekä raskaus- että imetysajalle

Maijat® äitiyspaidassa imetät kätevästi ja helposti keskellä arjen askareita. Nostamalla hiukan paidan vaakaluukkua imettäminen sujuu helposti ja mahdollistaa imetyksen huomaamattomasti myös julkisilla paikoilla. Paidan alakappaleen yläosassa on joustonauha, jonka ansiosta yläreuna ei valahda kovassakaan käytössä. Maijat® äitiyspaidat valmistetaan kotimaisesta laadukkaasta Tencel-trikoosta.

Tencel on luonnonmateriaaleista valmistettu silkkisen pehmeä kuitu. Tencelistä valmistetut kankaat sopivat erityisen hyvin herkkäihoisille kuidun sileän rakenteen ansiosta. Tencel-trikoo pysyy pehmeänä narukuivatuksessa, se ei rypisty ja laskeutuu kauniisti. Tencel ei tarjoa kasvualustaa bakteereille ja se on 100% biologisesti hajoavaa.

Valmistaja Myllymuksut Oy


Koko
Rinnan-ympärys Pituus niska-helma
XS 88 cm 70 cm
S 93 cm 70 cm
M 99 cm 71 cm
L 104 cm 71 cm
XL 112 cm 72 cm
XXL 119 cm 73 cm
XXXL 124 cm 73 cm

Materiaali

  • 95% lyocell, 5% elastaani

Pesu 60°C, ei suositella rumpukuivausta, ei kloorivalkaisua

Paytrail