Jujuna Kaavapaketti: Lasten raglancolleget

22,90€
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Väljä raglanhihainen perusmalli lapsille, josta riittää iloa pitkäksi aikaa.

Kattava lasten raglancolleget kaavapaketti koostuu 8 erilaisesta mallista. Voit yhdistää kaavapaketin eri osia toisiinsa ja saada monta upeaa mallia lisää. Etu- ja takakappaleita on 2 eri pituutta, lyhyt lantiomittainen sekä pitkä pepun peittävä.

Kaavapaketista löytyy myös kellotettu helma, joka ulottuu hieman polven yläpuolelle. Mainio malli leggareiden kaveriksi! 4 erilaista huppua: perinteinen huppu, kolmiosainen huppu, hiippahuppu sekä korkeakauluksinen huppu sekä 2 erilaista kaulusta: korkea kaulaa suojaava kaulus sekä tyylikäs bomber-kaulus.

4 erilaista taskua: Se perinteinen ja hyvin tuttu kaaritasku, kiehtova kolmiotasku, hauska suorakulmio sekä Weekend kaavapaketistakin tutut vinot taskut. Kaikkiin taskumalleihin on kuvitettu ohje.

Kaavoissa kokoina tuttu 80-164 cm ja C-mitoitus. Mallit ovat väljäksi suunniteltu ja parhaiten ne onnistuvat joustavasta collegesta, jonka neliöpaino on n. 240 g ja jousto 10 %. Kokeile vaikka verkkarikankaasta, joka on tämän hetken hitti materiaali!

Paperikaava – info:

  • Paketti sisältää: kaksi valmiiksi tulostettua isoa musta-valkoista kaava-arkkia + ompeluohjeet. Kaava-arkkeja ei tarvitse koota ja teipata.
  • Jäljennät haluamasi koot kaava-arkilta erilliselle paperille.
  • Paperiset ompelukaavat toimitetaan aina postitse valitsemaasi osoitteeseen.