Suomi (FI) English (EN) Svenska (SE) Deutsch (DE)

Lunette™ puhdistuspyyhe

0.50 EUR
Määrä
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Kätevä yksittäispakattu pyyhe kuukautiskupin ja käsien puhdistukseen.Lunette™ puhdistuspyyhkeillä kuukautiskupin ja käsien desinfiointi onnistuu hankalissakin olosuhteissa, myös silloin kun vesipesuun ei ole mahdollisuutta.

Lunette™ puhdistuspyyhkeet ovat yksittäispakattuja, joten niitä on kätevä pitää mukana. Puhdistuspyyhkeet tappavat suurimman osan bakteereista, joten kuukautiskuppia on mahdollista käyttää esimerkiksi matkoilla tai retkeillessä, erityisesti kun vesipesuun ei ole mahdollisuutta. Alkoholipitoisuutensa vuoksi puhdistuspyyhkeet eivät sovellu kuitenkaan suoraan intiimialueiden puhdistukseen.

Käyttö:

Lunette™ puhdistuspyyhkeiden käyttö on helppoa. Lunette™ kuukautiskuppi kuivataan ensin paperipyyhkeellä, minkä jälkeen kuppi desinfioidaan puhdistuspyyhkeellä. Puhdistuksen jälkeen kupin annetaan kuivua kunnolla, ennen kuin kuukautiskuppi voidaan taas asettaa paikoilleen. Lisäksi aina vuodon alussa ja lopussa Lunette™ kuukautiskuppi on hyvä desinfioida Lunette™ puhdistuspyyhkeellä tai keittämällä.

Lunette™ puhdistuspyyhkeet on valmistettu nopeasti biohajoavasta viskoosista ja ne voi hävittää kompostoimalla.

INCI

  • Aqua, Alcohol Denat.
Paytrail