Merinovilla interlock, tumma pullonvihreä

Minimitilausmäärä 5 kpl 18,95€ 14,95€ / (29,90€ / 1 m)
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Lämmin ja korkealaatuinen, kotimainen merinoneulos sopii kaikkiin vaatteisiin. Molemmilta puolilta samanlainen interlock-neulos on kätevä ja monikäyttöinen, oikea kankaiden kuninkaallinen.

Mulesing-free vapaista langoista neulottu merinovilla on eettistä. Materiaali on pehmeää, hengittävää ja erittäin joustavaa. Se lämmittää ja imee kosteutta pysyen kuivan sekä lämpimän tuntuisena.

Luonnonkuituiset materiaalit soveltuvat hyvin herkälle ja atooppiselle iholle. Villalaaduista pehmein, merinovilla, hengittää, ei hiosta, ja on iholle erittäin miellyttävä. Villa imee kosteutta itseensä tuntumatta märältä. Se on siis mitä oivallisin materiaali kerrastoihin, talvivaatteisiin ja asusteisiin kuten huiveihin, pipoihin ja hanskoihin.

Tilausyksikkö 10cm = 1 kpl. Halutessasi esim. 60cm kangasta, lisää ostoskoriin 6 kpl. Kangas toimitetaan aina yhtenä palana.

 

Valmistuttaja: Myllymuksut Oy

Materiaali

  • 100% merinovilla
  • Leveys 125 cm
  • Neliöpaino 250 g/m²


Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua pesuainetta.

Kiinnitä huomiota villavaatteidesi oikeanlaiseen hoitoon:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa max. 30 °C villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.