Kässämessut netissä 12-14.4.2024!

Keväiset kässämessut messutarjoukset messujen aikana löydät täältä!

Koko messujen ajan ilmainen toimitus yli 40,00€ arvoisille tilauksille. Aktivoi kassalla koodi MESSU

Nyt jos koskaan kannattaa panostaa kotimaiseen laatuun ja hankkia itselle vastuullisen arjen laadukkaita vaatteita!

Älä unohda kurkata Outlet kategorioihin, joista löydät yksittäiskappaleita huippuhintaan. 

Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.

Me tarjoamme sinulle krääsän ja rihkaman sijaan Kässämessuilla laadukkaita kotimaisia tuotteita, omia pieniä poistoeriämme, joista on iloa sinulle vuosiksi. Tee-se-itse ompelijoiden iloksi olemme jälleen tehneet yhteistyötä valmistajien kanssa. Meillä onkin upeita poistoeriä, varasojen viimeisiä ja lievästi pikkuvikaisia kotimaisia kankaita tarjolla.  

Valitsemalla vastuullisesti valmistettua kotimaista tuotantoa ostoskoriisi, eurosi jäävät Suomeen. Olet osaltasi auttamassa useita tuotantoketjussa mukana olevia kotimaisia yrityksiä taistelussa ulkomaisia halpatoimijoita vastaan. 

Tee vaatelöytöjä myös OUTLETissa

Tee löytöjä myös Outletissa. Tarjolla on messutarjousten lisäksi myös mallikappaleita, erien viimeisiä yksittäiskappaleita sekä satunnaisesti lievää II-laatua. Yksittäisiä tuotteita vaipoista vaatteisiin. 

Outlet tuotteet

Outlet & Rescue kankaat ja ompelutarvikkeet

Täältä löydät messutarjousten lisäksi edullisia paloja, poistoja ja II-laatuisia kankaita. Nämä kankaat ovat loppueriä, pakanloppuja yms. ja näitä on saatavilla rajoitetusti. Osa kankaista on metritavaraa ja osa valmiita paloja, huomioithan tämän tilatessasi näitä.

Outlet kankaat