TENCEL™ Capri leggings Lempi

38,90€
Myllymuksut Design
Valitse koko
Määrä: kpl
Toimituskulut kotimaassa 4€ - 9€ loppusummasta riippuen. Yli 120 euron ostokset toimituskuluitta. Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Mukavat ja katseenkestävät caprileggingssit ovat tässä! Huippumiellyttävä TENCEL lyocell materiaali hellii ihoasi ja näyttää hyvältä. Leggingseissa on korkea vyötärö ja ne istuvat hyvin, lahkeensuun halkiot viimeistelevät tyylikkyyden.

Voiko vaate olla samaan aikaan ekologinen, vastuullisesti valmistettu ja äärimmäisen mukava päällä puhumattakaan kestävyydestä? Voi, sillä nämä leggingssit kestävät käyttöä ja toistuvia pesuja. Ekologisissa Tencel lyocell trikookankaissa on kaunis kiilto ja silkkimäinen pinta, ja tästä valmistetut vaatteet sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

Ommeltu Juupajoella omassa ompelimossamme aidosta Lenzingin Tencelistä.

Kokoa valitessasi ota se, minkä vyötärökuminauhan pituus tuntuu sinulle mahdollisimman miellyttävältä. Kuminauha venyy noin 30% eli on hyvin joustava. Tencel trikoo joustaa reilusti, ja sama koko mahtuu usealle eri vaatekoolle. Kuminauhan pituus on normaalisti hieman lyhyempi, kuin oma vyötärönympäryksesi niin että se pitää housut napakasti päällä.

 

Koko EU koko
XS-S  36-38
M-L  40-42
XL-XXL  44-48

 

Materiaali

  • 95% TENCEL lyocell, 5% elastaani

Pesu 60°C, ei suositella rumpukuivausta, ei kloorivalkaisua